Zonnestudio Gieten

Zonnestudio Gieten

Bent u op zoek naar een zonnestudio in Gieten? Adviesdrogisterij Lammie Vedder beschikt over een mooie, rustig gelegen zonnestudio waar u helemaal tot rust kunt komen.

Even een heerlijk relaxmoment voor uzelf

Onze zonnestudio is een echte relaxruimte. Bij ons heeft u de zonnestudio een heel uur voor zichzelf. U hoeft zich dus niet te haasten en kunt na het zonnen rustig bijkomen. In de ruimte is douchegelegenheid waar u gebruik van kunt maken. De ruimte is erop ingericht dat u uw eigen muziek mee kunt nemen. U hoeft u geen zorgen te maken dat u wordt gestoord of dat iemand uw muziek hoort.

zonnestudio gieten

Zonnebank

U kunt maximaal een half uur zonnen. Onze zonnebank voldoet aan alle eisen en er is een hoogtezonbril aanwezig. Wij vragen onze gasten de ruimte schoon en netjes achter te laten. Maar natuurlijk controleren wij voor uw bezoek of alles in orde is.

Zonnebankcrème

Net als in de zon is het ook onder de zonnebank belangrijk om je huid goed te verzorgen. Een zonnebankcrème ondersteunt het natuurlijke bruiningsproces, beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering en voorkomt uitdroging van de huid. Een zonnebankcrème bevat geen UV filters en biedt daarom geen bescherming in de zon.

Zonnebankcrèmes van merken als Biodermal zijn bij ons verkrijgbaar in de winkel. Wij adviseren u graag!