NIEUW: Baby on the go!

Weleda lanceert Calendula Alles-in-één Balsem; een multifunctioneel on the go product. De balsem biedt droge en ruwe plekjes directe bescherming, voor een zachte babyhuid. In een handig blikje voor onderweg. En dat is niet alles; Weleda’s bestseller Calendula Billenbalsem wordt gelanceerd in een on the go 30ml formaat. Een handig duo voor in de luiertas.

Weleda. Dat is 100% natuurlijke gezichts- en lichaamsverzorging voor het hele gezin!

Het is de missie van Weleda om de natuur bij ons terug te brengen. Dat hebben ze niet vandaag bedacht. Al sinds 1921 doen ze alles om de natuur beter te begrijpen en te benutten. Om producten te ontwikkelen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Met zorg voor zowel de buitenkant als de binnenkant.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid vanzelfsprekende waarden binnen het bedrijf. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat zij weet wat het beste is voor ons.

Weleda Babyverzorging

En daar is je kindje dan eindelijk! Maandenlang heb je afgeteld naar de bevalling. Vanaf nu kun je volop genieten van je dagelijkse momenten met je baby, en daar hoort ook de verzorging bij. Het is goed om te weten dat de babyhuid heel anders is dan die van een volwassene, en dus ook andere behoeften heeft. Adviesdrogisterij Lammie Vedder adviseert je graag over de babyhuid en hoe je deze het beste verzorgt. Verder geven we ook heel wat tips om lekker te slapen en bij babykwaaltjes.

Nieuw: Weleda Beauty Balms

Beauty Balms kun je het beste vergelijken met een getinte dagcrème: ze hydrateren je huid en geven een subtiele en egale teint. Ze passen dus uitstekend bij de huidige no make-up look trend waarbij subtiliteit het toverwoord is.

Nude en bronze

De Beauty Balms zijn beschikbaar in twee tinten: nude en bronze, die je goed kunt mengen voor een kleur op maat. De teint wordt verkregen via minerale pigmenten die ook voor een matterend effect zorgen en kleine oneffenheden corrigeren. Bij een jonge, goed gehydrateerde huid kun je de Beauty Balms als dagcrème gebruiken. Voor een huid die iets meer verzorging nodig heeft (doorgaans vanaf je 30ste), adviseren we om eerst een dagcrème aan te brengen en daarna de Beauty Balm.

Nieuw: Weleda Colour Lip Balms!

De finishing touch bij je dagelijks beauty ritueel is de verzorging van je lippen. Vind je een lipstick nét teveel van het goede, maar wil je je lippen wel een natuurlijke tintje geven? Dan zijn onze Colour Lip Balms ideaal: ze beschermen, verzorgen én geven je lippen een subtiele glans en kleur.

100% veilig

Heel wat lippenbalsems bevatten minerale oliën, zoals vaseline en paraffine. Deze sluiten je huid af en kunnen bovendien via je mond gemakkelijk in je lichaam terechtkomen, wat mogelijk schadelijke gevolgen heeft voor je gezondheid.  Deze Colour Lip Balms bieden een natuurlijk en veilig alternatief. Ze leggen een beschermend laagje op je lippen zonder je huid af te sluiten. Niet alleen 100% veilig, maar ook helemaal kus-proef!

Weleda gezichtsverzorging

Net zoals elk mens uniek is, is ook elke huid uniek en verdient ze een aangepaste verzorging, afgestemd op haar specifieke behoeften.  Is je huid egaal of vertoont ze rimpels? Voelt ze droog aan of eerder vet? Is ze geïrriteerd of rustig? Op basis van deze kenmerken kunnen wij je adviseren over hoe je je huid het beste verzorgt. Hierbij is het belangrijk om te weten dat een huidbeeld geen vast gegeven is. Als gevolg van een aantal factoren zoals hormonen (denk maar aan de pubertijd of zwangerschap), weersomstandigheden of leeftijd zal je huid er om de zoveel tijd anders uitzien. Wil je graag het advies van een professional bij het bepalen van je huidbeeld en een optimale verzorging? Kom naar Adviesdrogisterij Lammie Vedder in Gieten. Wij adviseren je graag.

Weleda Douchecrèmes

Weleda Bodylotions