Solgar Voedingssupplementen

Solgar Voedingssupplementen bij Adviesdrogisterij Lammie Vedder in Gieten

Adviesdrogisterij Lammie Vedder voert een groot assortiment voedingssupplementen van Solgar. Al onze medewerkers volgen regelmatig gerichte trainingen bij Solgar, zodat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Wij adviseren u graag over welke voedingssupplementen het beste bij u passen.

Solgar Pure Gold

Solgar is sinds 1947 toonaangevend in voedingssupplementen. Elk Solgar product uitgebreid is gecontroleerd op zuiverheid, werkzaamheid, stabiliteit en veiligheid.

Solgar Vitamins Rondleiding

Natuurlijk & hypo-allergeen

De grondstoffen die de basis vormen voor de producten zijn zo veel mogelijk natuurlijk, van plantaardige oorsprong en afkomstig van duurzame teelt. De Solgar producten bevatten geen synthetische kleur- en smaakstoffen en zijn, waar mogelijk, vrij van suiker, zuivel, zout, gist, tarwe en zetmeel.

Eigen productie

Solgar beschikt zelf over de meest geavanceerde productiefaciliteiten. Alle stappen in het productieproces worden in eigen hand gehouden. De Solgar producten worden geproduceerd volgens de strengste (farmaceutische) richtlijnen op het gebied van productie en verpakking. Elk product is van een constante kwaliteit en optimale zuiverheid.