Louis Widmer

Remederm. Intensieve verzorging voor de zeer droge huid. Beschermt en regenereert doeltreffend.

Een droge huid kan haar functie van natuurlijke barrière niet meer uitvoeren. De huid is namelijk niet meer in staat om vocht vast te houden. Dit zorgt voor jeuk en huidirritaties.

Remederm hydrateert en voedt de huid intensief, versterkt de werking van de huidbarrière en beschermt doeltreffend tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Louis Widmer: dermatologische huidverzorging uit Zwitserland

Al meer dan 50 jaar specialiseert Louis Widmer zich in de verzorging van de huid. De dermatologische huidverzorgingsproducten worden in nauwe samenwerking met dermatologen en volgens de laatste ontwikkelingen in de dermatologie ontwikkeld. De productie vindt plaats conform de richtlijnen voor farmaceutische producten (GMP productie standaard). Dit verklaart waarom de producten zo goed door de huid verdragen worden.

Drogisterij Lammie Vedder Gieten Louis Widmer

Gehele assortiment van Louis Widmer verkrijgbaar bij Adviesdrogisterij Lammie Vedder in Gieten

Louis Widmer biedt een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor de gezonde en aangedane huid. De producten zijn uitsluitend te verkrijgen in erkende, gespecialiseerde verkooppunten. Adviesdrogisterij Lammie Vedder voert het gehele assortiment. Wij voorzien u van deskundig advies bij de keuze van producten die op uw huidtype zijn afgestemd.
“Bij dermatologische huidverzorging gaat het om huidverbetering van binnenuit. Dit is een hele andere benadering. Bijvoorbeeld: uw huid heeft een tekort aan bepaalde stoffen, u hebt vlekjes en mag geen zon op uw huid hebben. Of u gebruikt medicijnen die de huid uitdrogen. Welke crème past daar dan bij? U draagt steunkousen en de huid van uw benen begint te schilferen. Bodylotion is nooit effectief genoeg. Wat kunt u er dan aan doen? De achterliggende oorzaak van uw huidprobleem achterhalen. Daar zijn wij bijzonder goed in, wij denken graag met u mee!”

Dierproefvrij

De huidverzorgingsproducten onderscheiden zich door een doeltreffende werking en een uitstekende en een fijne textuur. De meeste producten zijn zowel licht geparfumeerd als 100% ongeparfumeerd verkrijgbaar. Louis Widmer voert geen dierproeven uit.

Skinapeal Louis Widmer: specifieke lijn voor acne

Ongeveer 80% van de jongeren krijgt te maken met een min of meer uitgesproken onzuivere huid. Daarom heeft Louis Widmer het Skin Appeal-assortiment ontwikkeld: doeltreffende reinigende en verzorgende producten tegen mee-eters, puistjes en onzuiverheden. Skin Appeal maakt deel uit van de Dermatologica Widmer-lijn, ontwikkeld in nauwe samenwerking met dermatologen. Nu ook verkrijgbaar Over Night Booster + dagverzorging, met blauwlicht bescherming

Lichaamsverzorging van Louis Widmer

Louis Widmer stelt een perfecte verzorgingslijn voor met als missie: een mooie en zachte huid – van top tot teen. Dit is mogelijk dankzij het gebruik van verfijnde actieve bestanddelen, die beantwoorden aan de specifieke behoeften van de verschillende huidtypes. Of het nu gaat om een shampoo, een douchegel, handcrème of deodorant, al onze verzorgingsproducten voor het lichaam staan garant voor een optimale huidtolerantie omdat u kunt kiezen tussen een licht geparfumeerde uitvoering of een versie zonder parfum.

Wij adviseren Louis Widmer

Louis Widmer is geboren uit dermatologie. Dermatologen kennen het product en adviseren het bij huidproblemen. De brede lijn producten is geschikt voor elke huid; van de huid van pasgeborene, de rijpere huid en de probleemhuid.

Gratis proefje voor (bijna) elk product

Van bijna elk product van Louis Widmer is een proefje beschikbaar waarmee u de gelegenheid heeft om het product uit te proberen.  De proefjes zitten keurig in een tubetje, dus geen folieverpakking die na openen uitdroogt. Zo kunt u zelf voelen wat het product met uw huid doet.

Louis Widmer Lammie Vedder Gieten

UV-Dagverzorgingen

Bescherm je huid tegen de gevaren van UV-stralen en geniet  van heerlijke dagen buiten met de dagverzorgingsproducten met UV-bescherming van Louis Widmer! De producten zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeftes van verschillende huidtypes te voldoen en bevatten een uniek biostimulatorencomplex, vitamine E en panthenol. Zo blijft je huid gezond en stralend, terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over vroegtijdige huidveroudering en huidschade.

Carbamide Creme

Heb je last van een droge, ruwe, verdikte of schilferige huid op bijv. je ellebogen, voeten, handen of knieën? Probeer dan de Carbamide Crèmes van Louis Widmer. Het actieve bestandsdeel ureum in deze crème maakt de hoornlaag week en bevordert zo de natuurlijke afschilfering van de verdikte hoornlaag. Daarnaast helpt het om de natuurlijke vochtbalans van de huid te behouden. Resultaat? Door de intensieve hydratie wordt je huid weer glad, zacht en soepel.