John van G

John van G make-up. Nieuwe kleuren bij ons in de collectie

Vanaf vandaag zijn deze nieuwe producten bij Adviesdrogist Lammie Vedder te koop! Dankzij de bronzer heb je ook in de winter een gezond kleurtje. En speciaal voor de onverwachtse regenbuien een fijne waterproof mascara. Make-up base Matt matteert de glanzende delen van het gezicht en geeft de huid een matte en effen teint. De aangename lichte textuur absorbeert snel, verfijnt de poriën en bereidt de huid optimaal voor op make-up. Bevat vitamine E en verzorgende panthenol. Geschikt voor de gecombineerde tot vette huid.

John van G make-up collectie bij Adviesdrogisterij Lammie Vedder in Gieten

Bij Adviesdrogisterij Lammie Vedder in Gieten vindt u de meest uitgebreide make-up collectie van John van G. Blushers, lipsticks, oogpotloden, oogschaduw, wenkbrauwpotloden, de collectie is zo uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is. John van G volgt de mode op de voet en heeft daardoor een ruim assortiment met de nieuwste kleuren.

John van G Make-up Collection creëert schoonheid en laat je stralen!

Voor iedere huidconditie zijn er productvarianten, dus ook voor u!

John van G staat bekend om het navulbare magneetsysteem. U kunt iedere kleur oogschaduw, blush of wenkbrauwpoeder in uw palet plaatsen dankzij het magneetsysteem. Op deze manier creëert u uw unieke palet. Na het gebruiken van een kleur kunnen ze apart vervangen worden. Op deze manier hebt u nooit een kleur in uw palet die u niet gebruikt.

De beautyboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Elk seizoen alle nieuwe kleuren bij ons in de collectie

Elk seizoen worden de nieuwe kleuren van John van G geïntroduceerd. Adviesdrogisterij Lammie Vedder neemt elk seizoen alle nieuwe kleuren op in haar collectie. Het mooie aan het merk John van G is dat de kleuren lang in het assortiment blijven zitten. Zo kunt u jarenlang genieten van uw favoriete kleuren.

Mineralenlijn voor de gevoelige huid

De John van G make-up collectie heeft zijn oorsprong in de visagie. Daardoor bestaat de collectie uit mooie, diepe kleuren. John van G. heeft naast de gewone collectie een mineralenlijn, speciaal voor de gevoelige huid. Het gebruik van mineralen geeft minder kans op gevoeligheden.

John van G make-up collectie online bestellen in webshop bij Adviesdrogisterij Lammie Vedder in Gieten

U kunt John van G online bestellen in de webshop. U plaatst uw bestelling via DROGISTERIJ LAMMIE VEDDER. Vervolgens wordt deze uitgeleverd door John van G. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een snelle levering en deskundig advies.

Online bestellen

Bestel uw producten van John van G online in onze webshop.