Chi aromatherapie

Chi aromatherapie

Adviesdrogisterij Lammie Vedder heeft een zeer uitgebreid assortiment in aromatherapie van het merk Chi. Chi International BV ontwikkelt en verkoopt natuurzuivere, eerlijke gezondheids- en verzorgende producten met gegarandeerde kwaliteit. Als dealer van Chi zijn wij het enige verkooppunt van de Chi producten in Gieten en omgeving.

  • Luchtzuivering
  • Aromatherapeutisch effect
  • Luchtbevochtiging

Aromalogica Verdampers

3 in 1 geurverspreiders

De 3 in 1 Chi producten combineren drie zeer nuttige functies. De combinatie van water en etherische olie komt als een soort mist uit de verdamper. Hierdoor ontstaat een aromatherapeutisch effect en is het een uitstekende luchtbevochtiger. Een derde functie van deze wondermooie aromaverdamper is de ioniserende werking: de luchtkwaliteit verbetert, niet alleen door de etherische oliën maar ook door meer negatieve ionen in de lucht.

Etherische olie

Door ultrasone techniek (zonder warmte) wordt het water met de etherische olie verdeeld in miljoenen micro deeltjes. De aromamist is zo dun dat het zich zeer snel door een ruimte verspreidt en zo de actieve ingrediënten door de hele ruimte verdeelt. Met het beoogde geur- of therapeutische effect.

Biologisch geproduceerd

De gezondheids – en verzorgende producten, die zoveel mogelijk biologisch en met EKO keurmerk zijn geproduceerd, bieden een gezond alternatief voor traditionele, vaak schadelijke producten. Chi wil het bewustzijn van de positieve werking van natuurlijke producten op mens en dier vergroten. Uiteraard zijn alle Chi producten op mensen getest maar NIET op dieren!

Evenwicht tussen lichaam, geest en ziel

Dit ‘natuurlijke doel’ is nauw verbonden met de filosofie achter Chi: het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel, de drie zijden van de ware ‘Chi’ of levensenergie. Adviesdrogisterij Lammie Vedder wil deze filosofie ook graag uitdragen.

[cl-review quote=”Een verkoudheid wordt vaak onderschat. Wij adviseren u graag over zelfzorgmiddelen waarmee u de verkoudheid de baas kunt worden.

U herkent het vast wel: ‘kwakkelkinderen’ met een snotneus of volwassenen die de hele winter snotterig zijn en hoesten. Bent u (vaak) verkouden? Daar is echt wel iets aan te doen. Afhankelijk van het verloop van uw verkoudheid passen wij het product er op aan. Wij geven u advies op maat om te helpen voorkomen dat uw klachten chronisch worden.” author=”Lammie Vedder” occupation=”Adviesdrogist” avatar_image=”5773″ type=”quote” layout=”framed” bg_color=”#deecea” quote_size=”16px” italic=”1″]

Chi Tea Tree olie: eerste hulp bij huidverzorging

Tea tree olie staat bekend als wonderolie vanwege de brede inzetbaarheid bij allerlei huis-, tuin- en keukenkwaaltjes. Deze natuurlijke eerste hulp olie zou bij iedereen in het medicijnkastje moeten staan! Tea tree is een van nature microbenbestrijdende (bacteriën, virussen, schimmels) olie. De werking is door veel wetenschappelijk onderzoek bevestigd. De krachtige werking wordt gecombineerd met een grote mate van huidvriendelijkheid. Hierdoor is de olie onder andere inzetbaar bij de verzorging van

  • kalknagels
  • wratten
  • puistjes
  • ontsmetten van de huid bij wondjes
  • prikweg bij muggenbeet
  • zorgt ervoor dat luizen niet bij je komen: 1 drupje achter je oor of mengen met shampoo