Schoonheidsspecialiste

Uw schoonheidsspecialiste in Gieten

Bent u op zoek naar een ervaren schoonheidsspecialiste in Gieten? Bij Adviesdrogisterij Lammie Vedder kunt u een afspraak maken voor een behandeling bij onze schoonheidsspecialiste.

Acné en Rosacea

Wij zijn gespecialiseerd in huidproblemen als Ancé en Rosacea. Onze behandelingen werken goed in combinatie met voedingssupplementen. Wij adviseren u deskundig over welke voedingssupplementen het meest geschikt zijn bij de behandeling van huidproblemen. Deze voedingssupplementen zijn bij ons in de winkel verkrijgbaar.

Drogisterij Lammie Vedder Gieten Louis Widmer

Producten

Onze schoonheidsspecialiste werkt met de producten van Weleda en Louis Widmer. Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor een complete of een deelbehandeling.

Ook voor korte behandelingen

Wilt u alleen even uw wenkbrauwen laten epileren, alleen uw bovenlip harsen of een andere korte behandeling? Bij ons bent u ook voor korte behandelingen van harte welkom!

Afspraak

Een afspraak bij de schoonheidsspecialiste maakt u bij adviesdrogisterij Lamme Vedder via het telefoonnummer 0592 – 261 713. Of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Openingstijden

De schoonheidsspecialiste is op afspraak aanwezig tijdens de openingstijden van Adviesdrogisterij Lammie Vedder.