Pasfoto Gieten

Pasfoto’s met een beetje meer bij Adviesdrogisterij Lammie Vedder in Gieten

Adviesdrogisterij Lammie Vedder maakt pasfoto’s met een beetje meer. Dat beetje meer zit in de aandacht die wij besteden aan uw uitstraling op de pasfoto. Wij zorgen ervoor dat de pasfoto’s voldoen aan de eisen voor officiële documenten. Maar wij willen ook graag dat u tevreden bent met een leuke pasfoto van uzelf.

Pasfoto voor o.a. rijbewijs, paspoort, ID-kaart en visum

Naast pasfoto’s voor officiële documenten als paspoort, rijbewijs en visum, maken wij ook pasfoto’s voor zwemabonnementen en voor sportpassen. En natuurlijk gewoon voor uzelf!

Adviesdrogisterij Lammie Vedder is gecertificeerd voor het maken van pasfoto’s voor officiële documenten.

Pasfoto Gieten Lammie Vedder

Aandacht voor details

Wij nemen de tijd en letten erop dat kraagjes en kettingen goed zitten. Bent u brildragend? Ook dat is bij ons geen probleem voor pasfoto’s voor officiële documenten. Een kleine glimlach voor een vriendelijke uitstraling, een beetje lef tonen in het gezicht; wij doen ons best om net dat beetje extra te vangen in een foto.

4 pasfoto’s en 1 grotere foto cadeau

U ontvangt van ons 4 pasfoto’s en krijgt één grotere foto cadeau! Wij maken een aantal foto’s en zoeken dan samen met u de beste uit.

Pasfoto’s op loopafstand gemeentehuis Gieten, Gemeente Aa en Hunze

Adviesdrogisterij Lammie Vedder ligt op loopafstand (500m) van het gemeentehuis in Gieten. Gaat u naar het gemeentehuis van gemeente Aa en Hunze en wilt u eerst pasfoto’s laten maken? Kijk dan hier op het routekaartje voor de route van onze drogisterij naar het gemeentehuis.

Klik op het kaartje voor Google Maps. U kunt dan uw eigen route naar ons of het gemeentehuis in Gieten bekijken.

Pasfoto Gieten gemeeten Aa en Hunze