Over drogisterij Lammie Vedder

Adviesdrogisterij Lammie Vedder

Adviesdrogisterij Lammie Vedder is gespecialiseerd in drogisterijartikelen. Gedegen kennis van medicijnen en zelfzorgmiddelen vormt de basis van ons advies. Met oprechte aandacht willen we samen met u de oorzaak van uw klachten achterhalen. Ons deskundig team adviseert u graag over zelfzorgmiddelen die uw klachten verminderen en bijdragen aan uw gezondheid.

Lammie Vedder

Adviesdrogist

Over Lammie Vedder

Lammie Vedder is opgeleid tot apothekersassistente en is ruim 15 jaar in dit vak werkzaam geweest.  In 1994 startte ze haar eigen drogisterij en sloot zich aan bij Uw Eigen Drogist. Door de komst van het nieuwe winkelcentrum in Gieten kwam de drogisterij net buiten het centrum te liggen. Voor Lammie Vedder was dit een belangrijke reden voor verandering. Ze besloot haar vakkennis als apothekersassistente in te zetten door zich te richten op specialisatie en advisering.

Gedegen kennis van medicijnen

Als zelfstandig adviesdrogist onderscheidt Lammie Vedder zich door haar kennis van medicijnen en zelfzorgmiddelen. Met haar achtergrond als apothekersassistente heeft Lammie Vedder receptenkennis en weet ze waarom artsen bepaalde medicijnen voorschrijven. Deze kennis vormt de basis voor het adviseren van haar klanten.

Naast zelfzorgmiddelen is Adviesdrogisterij Lammie Vedder dealer van merken als Louis Widmer, John van G, Solgar en Chi.

Ons team

Het team van adviesdrogisterij Lammie Vedder bestaat uit vijf personen. Zelfzorgmiddelen worden steeds belangrijker en de ontwikkeling gaat steeds verder. Ons team ontwikkelt zich mee door bijscholing d.m.v. cursussen, herhalingen en het uitdiepen van bepaalde producten. Elk teamlid heeft haar eigen specialisatie. Maar één specialiteit hebben we allemaal en dat is dat we er willen zijn voor u!