VSM homeopatisch geneesmiddelen: Eerste Hulp

Uw huid is het orgaan met het grootste oppervlak en gewicht. Op de meeste plekken van uw lichaam is de huid zo’n 1,2 mm dik, maar op uw handpalmen en voeten wel 4 tot 6 mm. Uw huid is zeer beweeglijk door de elastische vezels waarmee de huid verbonden is met onderliggende weefsels.

Voor de cosmetische verzorging van blauwverkleuring van de huid en voor de ondersteuning van het herstellend vermogen van de huid is er VSM Arniflor. De verschillende Arniflor producten zijn natuurlijke middelen op basis van Arnica montana (valkruid). Arniflor gel bevat naast Arnica montana ook Calendula officinalis (goudsbloem).

Nisyleen druppels

VSM Nisyleen druppels is een homeopathisch geneesmiddel. Wilt u weten waarvoor u Nisyleen en andere homeopathische geneesmiddelen van VSM kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies. We helpen u graag!

VSM Kind

Voor de allerkleinsten biedt VSM Kind natuurlijke en homeopathische oplossingen. Kwaliteit en veiligheid hebben zij hierbij hoog in het vaandel staan. De VSM Kind producten zijn mild en effectief en speciaal geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Zo kunt u met een gerust hart vertrouwen op de producten van VSM Kind.

De ontwikkeling van uw kindje is ontzettend belangrijk. Tijdens het opgroeien gebruikt u daarom het liefst producten die hun oorsprong in de natuur vinden. VSM Kind kiest zorgvuldig de beste ingrediënten die de natuur ons te bieden heeft. Zo probeert VSM voor elk mild kinderkwaaltje een zo natuurlijk mogelijke oplossing te bieden.

VSM Spieren en Gewrichten

Bij iedere beweging van uw lichaam gebruikt u uw spieren. We hebben wel meer dan 600 spieren. Spieren zijn weefsels die bestaan uit cellen. Deze cellen kunnen samentrekken en ontspannen, waardoor we dus kunnen bewegen. Als u bijvoorbeeld na het sporten merkt dat u net iets teveel van uw spieren hebt gevraagd, is het tijd voor een goede spierverzorging.

Menu