Bewustwinkelen.nl

Online bestellen bij Bewustwinkelen.nl

Met Bewustwinkelen.nl bieden wij u de keuze uit ruim 67.000 drogisterij- en reformartikelen die u online kunt bestellen. U vindt hier nagenoeg alle reguliere en biologische producten op het gebied van voedingssupplementen, (glutenvrije) voeding, persoonlijke verzorging, zelfzorgmedicatie en nog veel meer!

Afhalen in onze winkel

U kunt uw bestelling online plaatsen om het vervolgens af te halen en te betalen bij ons in de winkel, Drogisterij Lammie Vedder in Gieten. U betaalt geen verzendkosten en er is geen minimum bestelwaarde van toepassing. Wat u voor 18:00 uur bestelt bij Bewustwinkelen.nl, kunt u in de meeste gevallen de volgende dag al afhalen. U ontvangt ter bevestiging een afhaalbericht per e-mail of telefoon wanneer u uw bestelling kan ophalen.

Hoe werkt het?

  • Aanmelden op Bewustwinkelen.nl
  • Producten in winkelmand plaatsen
  • Drogisterij Lammie Vedder Gieten selecteren als afhaalpunt
  • Ontvang een afhaalbericht per e-mail of telefoon
  • Bestelling afhalen en betalen in de winkel

Wij helpen u graag

Heeft u hulp nodig bij het bestellen of staat uw product er niet bij? Bel ons of kom langs in de winkel. Wij helpen u graag met het bestellen of, mocht het product er niet zijn, bestellen het product voor u bij onze groothandel.

Kortom, met Bewustwinkelen.nl hebben wij ons assortiment met ruim 67.000 drogisterij- en reformartikelen uitgebreid. Voor een ruime productkeuze, snelle service en gemak.

Menu